maandag 3 juni 2013

RAE - Wase Baseball Academy, 2/06/2013

Jeej, goed weer deze keer, wat een opluchting na de afgelaste wedstrijd van vorige week! En het heeft jullie duidelijk ook geïnspireerd, want we kwamen naar huis met twee mooie overwinningen!

Jullie zijn de eerste wedstrijd heel dominant begonnen en hebben heel goed gespeeld, alleen jammer dat het naar het einde toe iets minder werd en jullie het een beetje te makkelijk opnamen. De teamgeest was wel helemaal in orde, en jullie hebben je fantastisch schor geschreeuwd voor elkaar. Ook een extra compliment voor de plays die jullie hebben gemaakt; ze zijn niet altijd gelukt, maar jullie hebben vertrouwen, lef en talent getoond, met een mooie 3-5 overwinning als resultaat.

In het begin van de tweede wedstrijd werkte het dipje van het einde van de eerste wedstrijd nog wat door, maar na de eerste slagbeurt hebben jullie je heel goed herpakt en hebben Wase zonder medelijden achter jullie gelaten, een echte pletwals! Gewaagde stealings vol lef, mooie hits en een klinkende en absoluut verdiende 11-1!!

Niet vergeten, we trainen deze week NIET op woensdag of donderdag wegens examens, maar hebben de training verschoven naar VRIJDAG. Iedereen op post tegen 17u30 (tot 19u30).
Sam: get well soon!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten