maandag 12 augustus 2013

Eagles vs Squirrels

Hallo allemaal

afgelopen zondag was een beetje een atypische dag: voor het eerst dit seizoen waren we niet met genoeg spelers...toch waren er uiteindelijk 7 dapperen die 9 squirrels hebben getrotseerd. Met maar één eenzame outfielder in het veld geen makkelijke taak.

De eerste wedstrijd begon goed en jullie hebben vrij lang standgehouden, enkele goeie slagen van Borgerhout in de outfield op het moment dat er mensen op de bases stonden hebben jullie de das omgedaan, dat en het feit dat de batting een beetje vierkant liep! Onthoud dat jullie echt goed en sterk genoeg zijn om op alle pitchers te kunnen slaan dus NO FEAR!

De tweede wedstrijd was (weeral) een ander verhaal: mooi verdedigend werk en aan slag al veel beter. Op het laatste werd het een beetje heet maar jullie hebben goed stand gehouden met een overwinning (6-5) als resultaat en een ten minste één coach die 10 jaar ouder is geworden...

Jullie hebben het echt goed gedaan want met 7 spelen is nooit makkelijk, maar jullie zien: moeilijk gaat ook! en jullie moeten echt van geen enkele tegenstander schrik hebben! Keep up the good work!

De coaches

Geen opmerkingen:

Een reactie posten