zondag 28 april 2013

Greys vs. Eagles, 28/04/2013

Beste kadetten


laat jullie vooral niet ontmoedigen door de score (voor de afwezigen: alle scores komen bij de wedstrijdkalender): jullie hebben echt fantastisch gespeeld vandaag! zowel op het veld als op de tribunes hebben we, vooral van de eerste, wedstrijd genoten!

Het was in de eerste wedstrijd heel jammer dat we vroeg op achterstand zijn gekomen (misschien moeten we overwegen om onze naam te veranderen naar 'Royal Antwerp Diesels'?), want na de eerste inning zagen we fantastische double plays, zeer mooie vangballen en erg professioneel uitgevoerde relays. Ook aan slag waren jullie best goed, maar nog te weinig consistent. Ook geweldig: jullie zijn jullie eigen beste supporters!

De tweede wedstrijd hebben we eigenlijk alleen verloren door het gebrek aan geloof. Waar jullie je de voorbije weken snel konden herpakken, bleven nu de kopjes omlaag. Nochtans hebben jullie wel een pak talent, en hebben jullie de tweede wedstrijd enkele zeer mooie punten gemaakt (en wees maar zeker dat de tegenstander er toch niet helemaal gerust in was).

Ondanks de score was het dus toch een geslaagd baseballweekend, volhouden nu! Geloof een beetje meer in jullie talenten en hou de inzet vol, en dan spelen we binnen twee seizoenen kampioen!

groetjes, en tot donderdag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten