zondag 5 mei 2013

Wat een overwinningen!

Beste kadetten

onze welgemeende complimenten, want jullie blijven week na week groeien en beter doen! En vandaag werd jullie harde werk beloond met twee klinkende overwinningen (dubbele cijfers en al!)!

Jullie stonden er van de eerste minuut met een redelijke concentratie, en combineerden mooi slagwerk met mooie baseplay - een hele mooie double play! - en geslaagd teamwork met goeie teamspirit doorheen de wedstrijd. Even kwam LLN nog in de buurt, maar dat werd dan met goeie slagbeurten - home run, triple en double - onmiddellijk in de kiem gesmoord. Jullie hebben de tegenstander goed onder druk gehouden en de bases stonden steeds vol met onze lopers.

De tweede wedstrijd was eigenlijk nooit echt spannend, maar het is jullie verdienste de concentratie niet helemaal verloren te hebben, hoewel dit door de vroege voorsprong niet eenvoudig was. We weten dat iedereen graag zo hard en zo ver mogelijk slaat, maar jullie geduld, ook aan bat, levert steeds de beste resultaten op.

We gaan volgende week, de laatste double header van de heenronde, gewoon op dit elan verder en houden de punten gewoon weer thuis!

Goed gedaan!
De trotse coaches

Geen opmerkingen:

Een reactie posten