zondag 12 mei 2013

Eagles vs Zottegem Bebops, zondag 12/05/2013

De laatste wedstrijden van de eerste ronde, and you did it again! Twee mooie, verdiende overwinningen ondanks het slechte weer en een verdienstelijke tegenstander!

Tijdens de eerste wedstrijd hebben jullie erg hard gewerkt om Zottegem uit de wedstrijd te houden met een mooie 7-0 als resultaat. Jullie zijn voorzichtig begonnen op offensief vlak, het leek er even op een nagelbijter te zullen worden, maar zijn vrij snel op toerental geraakt en niet meer gestopt. Heel goed teamwerk, zowel offensief als defensief!

De tweede wedstrijd kenden jullie een klein dipje - de bekende dieselstart - in de eerste inning die resulteerde in een 4-0 achterstand, maar jullie hebben je heel goed herpakt om een nette 7-10 uit de brand te slepen.

Algemeen hebben jullie ons weer heel fier gemaakt vandaag door heel goed voor elkaar te supporteren, niet te wanhopen maar uit te gaan van jullie eigen kracht, en te tonen dat jullie er staan als team en elkaar volledig vertrouwen! Dat belooft voor het vervolg van het seizoen*!

(* wat dat vervolg betreft: er is nog steeds geen nieuws, maar we houden jullie op de hoogte)

De coaches

PS: get well soon Arno!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten