maandag 26 mei 2014

[2014-05-26] RAE vs Afterburners Heist, 25/05/2014

Aan de start verschijnen en te horen krijgen dat twee van je spelers geblesseerd zijn voor de laatste wedstrijd van het eerste deel van het seizoen, het is toch een licht paniekmomentje!
Gelukkig komt met onze jongens alles goed (Kieran een gebroken pols, Laureis een geblesseerde voet) en wensen we ze veel beterschap!

De wedstrijd zelf was een mooie afsluiter van de eerste ronde: 13-0 en 12-1 overwinningen, een aantal mooie hits, goede pitching en flink wat gestolen bases. Teamspirit was er in overvloed, en dus krijgen we nu 4 weken tijd om ons even hard te concentreren op de examens!
Dat hard werk bovendien beloond wordt, is ook duidelijk: coach Peter en coach Anouk zijn heel, heel erg fier op hun kadetten die groepswinnaar zijn geworden in pool A!!
Fantastisch gewerkt!



Tijdens de examenstop hebben we het trainingsschema een beetje aangepast, zodat we indien mogelijk iets meer individueel kunnen bijsturen, en we beginnen aan het tweede deel van de competitie op 29 juni!


Ook aan al onze supporters een grote merci voor de talrijke aanmoedigingen!
Extra merci aan alle taxi-ouders waardoor we het hele team steeds op verplaatsing krijgen!


Voor zij die willen, onze eigenste Dean speelt Little League tijdens het hemelvaartweekend, dus zij die willen supporteren vinden alle info hier: http://www.frbbs.be/template_littleleague.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten