dinsdag 20 mei 2014

[2014-05-14] RAE vs Royal Greys Merksem, 18/05/2014

Argh! De frustratie van onvervuld potentieel!
Onze jongens en meisjes, met hun vele talenten, ontbreekt het jammer genoeg nog aan een echte killersmentaliteit, waardoor ze heel gespannen aan de start van de eerste wedstrijd tegen Greys kwamen; Greys, waarvan we wisten dat ze sterk voor de dag zouden komen, waren niet onder de indruk en een 5-2 verlies was een jammer maar terecht resultaat. Dit betekende echter ook voor RAE dat de strategieën waarmee de coaches de wedstrijd hadden gepland, niet meer vanzelfsprekend waren, en wijzigingen in de veld- en slagopstelling moesten worden gemaakt, zodat sommigen onder jullie teleurgesteld naar huis zijn moeten vertrekken.
Gelukkig was de spanning er voor de tweede wedstrijd een beetje af, en een betere samenwerking (go team!), betere batting en fielding en onze sterke supporters hebben ons team een 9-4 overwinning bezorgd.


Volgend weekend ronden we de eerste seizoenshelft af op het terrein van de Afterburners in Heist-op-den-Berg. Ondanks de verkiezingen hopen we toch zoveel mogelijk supporters langs de zijlijnen te kunnen begroeten, die ons team naar 2 overwinningen kunnen schreeuwen! afspraak op de club om 7u30, zodat we om 7u45 kunnen vertrekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten